Nazywam się Wojtek, mieszkam w Biłgoraju. Jeżdżę na rowerze od kilkunastu lat, najpierw w okolicach Zamościa, skąd pochodzę - teraz przemierzam Roztocze od stron biłgorajskich. Od zeszłego roku poważniej zająłem się eksploracją Roztocza, Puszczy Solskiej i okolic....i nie mogę przestać:)
Parę tygodni temu postanowiłem założyć forum dotyczące turystyki rowerowej na Roztoczu, które może nie jest aż tak fascynujące jak góry, ale potrafi zmęczyć głodnego wrażeń rowerzystę równie mocno. Chciałbym, żeby stało się ono jak największym zbiorem wiedzy i doświadczeń osób, które już miały styczność z podróżowaniem na dwóch kółkach w tym rejonie, a także miejscem spotkań lokalnych riderów. Nie wróżę temu przedsięwzięciu zbyt wielkiego powodzenia. Daję sobie czas do lipca 2011 roku. Do tego czasu chciałbym, aby forum zgromadziło minimum 50 zarejestrowanych użytkowników, którzy przyczynią się do jego rozwoju. W przeciwnym wypadku forum zostanie skasowane...a ja dalej będę jeździł i cieszył się okolicą:)
Zapraszam do aktywnego uczestnictwa w budowaniu forum Roztocze MTB rowerzystów wszelakiej maści: kolarzy, streetowców, dirtowców, osoby jeżdżące XC, enduro, freeride czy downhill.
Zapraszam też do odwiedzenia profilu Roztocze MTB na Naszej Klasie i jego promowanie:
http://nasza-klasa.pl/profile/33396473Pozdrawiam,
Wojtek